Adera la SIBCR

Sindicatele ajuta salariatii sa se uneasca, sa decida impreuna pentru un vitor mai bun, sa obtina rezultate bune in negocierile colective.

De 30 de ani, SIBCR reprezinta vocea salariatilor din Banca Comerciala Romana si Grupul BCR.

Impreuna am trecut prin momente grele, am petrecut clipe frumoase, am desenat 30 de ani de sindicalism in care am imbinat traditia cu modernul. An de an am dezvoltam oportunitati pentru membri nostri ca ei sa participe la workshop-uri de promovare in cariera, cursuri de dezvoltare personala, team building-uri, evenimente sportive, diverse parteneriate etc.

Alatura-te comunitati SIBCR! Completeaza adeziunea SIBCR si trimite-o liderului tau de sindicat. Mai multe informatii despre liderii SIBCR si rolul tau in organizatie gasesi accesand www.sibcr.ro sau trimitand un e-mail la sibcr@windowslive.com  sau adela.badescu@bcr.ro.

Trei lucruri la care sa te gandesti cand decizi carui sindicat te alaturi:

1. Este intotdeauna bine sa te alaturi unui sindicat activ acolo unde lucrezi – intreaba-ti colegii sau cauta indicii pe site-ul sindicatului sau pe pagina de facebook.

2. In unele locuri nu exista membrii de sindicat, este un moment bun sa te decizi sa fii un lider local si sa strangi adeziunile colegilor – Actioneaza ca un lider.

3. Forta sindicatului este data si de numarul de membri, afla daca prietenii si colegii de la locul de munca doresc si ei sa se alature SIBCR.