#sibcr30

#sibcr30 este o campanie nationala derulata de SIBCR in care promovam beneficiile oferite de aparteneta la sindicat si in care ne propunem sa crestem gradul de sindicalizare.

De ce facem aceasta campanie?

#sibcr30 este despre a construi o miscare sindicala puternica. Punem accentul pe dezvoltarea structurii de lideri si pe recrutarea de membrii de sindicat. Este o oportunitate sa aratam comunitatilor locale ca au un rol important in activitatea sindicala.

Mai multe informatii vor fi oferite in perioada urmatoare in care ne dorim sa implicam cat mai multi salariati.

Daca vrei sa evidentiezi activitatea frumoasa a SIBCR si a liderilor, te rugam sa iei legatura cu noi la sibcr@windowslive.com .

30 de ani de istorie sindicala

Aceasta poveste frumoasa a inceput in anul 1992 cand salariatii din BCR au hotarat sa infiinteze SIBCR. 30 de ani reprezinta o frumosa prietenie si dezvoltata an de an.

SIBCR e un sindicat care a crescut sanatos, prin promisiuni respectate.

Indiferent de provenienta membrilor, fie ei din Nordul sau din Sudul Romaniei, din Centru sau din Vest, cei care s-au regasit in organizatia noastra au avut parte de sustinere neconditionata. Pornind de la promisiunile respectate pe care fiecare membru SIBCR le poate confirma, va invitam sa descoperiti beneficiile reale ale apartenentei la o organizatie dinamica, care priveste miscarea sindicala intr-o maniera democratica si contemporana.
Avem planuri ambitioase pentru perioada ce va urma. Astfel, celor care vor sa se alature in mod activ la desenarea noilor proiecte ale organizatiei,  va facem o invitatie la dialog, fie el pe mail, pe facebook sau la o cafea. Suntem o organizatie transparenta, in care ideile bune ajung mereu sa aiba consistenta si
sa devina realitate.