sibcr

10 MOTIVE SĂ TE ALĂTURI SIBCR

Negociere CCM ↗

Negociem activ cu 3 angajatori CCM-uri in: BCR, BCR Leasing IFN, BPL.

Alaturi de FSAB negociem CCM la nivelul sectorului de activitate.

O singura voce

Fiecare salariat, din Grupul BCR are nevoie de o voce puternica la locul de munca. Din 1992 SIBCR, comunitatea este vocea comuna de care ai nevoie.

Dialog social

Am ridicat nivelul dialogului social și al negocierii colective în 3 companii din grupul BCR iar prin FSAB la nivelul sectorului de activitate.

Partener de incredere

Inca din 1992, SIBCR s-a dovedit a fi un partener pe care 30 de generatii de salariati BCR se bazeaza si alaturi de care formeaza o comunitate puternica.

Consiliere

Ai garantia unui raspuns imediat de la un reprezentant SIBCR la orice intrebare trimisa cu privire la relatiile de munca. Transmiterea de informatii cu privire la reorganizari, concedieri si alte aspecte legate de locul tau de munca.

Expertiza

Avand o experienta de peste 30 ani, putem sa oferim sprijinul si expertiza necesara pentru ca in Grupul BCR sa putem implementa un cadru propice unui dialog social constructiv.

Beneficii

Avand o baza cu parteneri de incredere, membrii SIBCR au acces la un pachet generos de beneficii.

Echitate

In CCM-urile negociate am introdus principiile echitatatii interne si competitivitatii in piata. Astfel am reusit sa crestem gradul de satisfacție al membrilor SIBCR.

Comunitate

SIBCR reprezintă interesele a peste 6.000 de salariaţi din cadrul Grupului BCR (BCR, BCR Leasing, BCR BPL).

Afiliere

SIBCR este membru cu drepturi depline al Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci (FSAB).